Wie ben ik

Ik ben een gediplomeerde gitaardocent met meer dan 20 jaar ervaring.

Sinds eind jaren 80 speel ik gitaar en heb in veel bands gespeeld,
in verschillende stijlen van Pop over Rock tot Jazz.

Sinds 1991 geef ik gitaarles. In Utrecht ben ik sinds 2001 als gitaarleraar aktief.
Als docent heb ik veel ervaring met het geven van gitaarlessen aan leerlingen van alle leeftijden
en niveaus.

 

Hoe geef ik les

In mijn lessen ga ik zo veel mogelijk op de wensen van de leerling in als het om het repertoire gaat. Elke leerling kan dus de stukken leren spelen die hij/zij leuk vindt. 

De lessen worden individueel aangepast aan het niveau van elke leerling. Noten kunnen/leren lezen is niet noodzakelijk. Van beginners tot gevorderden is iedereen welkom. Bij kinderen is beginnen vanaf een leeftijd van 6 jaar mogelijk. De gitaarlessen zijn mogelijk op een akoestische of elektrische gitaar. De lessen zijn individuele ( privé – ) lessen of duo-lessen (als 2 mensen samen les willen nemen).
Neem contact op met mij voor een vrijblijvende gratis proefles van 30 minuten.

Waar geef ik les

Met uitzicht op het Janskerkhof aan de ene kant en de Dom aan de andere geef ik gitaarles in het centrum van Utrecht.

De  Korte Jansstraat is met de fiets, openbaar vervoer en auto prima te bereiken. Mijn locatie is helaas minder geschikt voor minder valide. Ik geef les van maandag t/m donderdag 15.30-22.00 uur, waarbij elke leerling een vaste lesdag en -tijd heeft.

Les voor volwassenen

Les voor jongeren en volwassenen

Of je nu beginner bent  of al enige ervaring hebt: In de gitaarles kan je aanhand van jouw favoriete muziekstukken
uit Pop, Rock, Blues, Folk, Funk, Jazz etc. gitaar leren spelen/ jouw technische en muzikale vaardigheden verbeteren.

Ook onderwerpen als songwriting en improvisatie kunnen behandeld worden. De wensen van de leerling staan hierbij centraal. Ook voorbereiding op toelatingsexamens op conservatoria is mogelijk.

Lessen zijn mogelijk als privé – lessen of als duo-lessen (als 2 mensen samen les willen nemen).

Les voor kinderen

Les voor kinderen

Voor kinderen is beginnen met gitaarles mogelijk vanaf een leeftijd van 6 jaar. Bij jonge kinderen werk ik veel met voor hun bekende kinderliederen en volksliedjes. Maar zodra een kind al een eigen muzieksmaak m.b.t. popmuziek begint te ontwikkelen kunnen natuurlijk ook deze stukken geleerd worden.

Daarbij worden de lessen en het materiaal individueel aangepast aan de ontwikkeling en  de wensen van uw kind.

Wilt u een gratis proefles aanvragen? Neem dan contact met mij op.