Informatie m.b.t. de Corona-pandemie:

(Laatste update: 12 maart 2023)

Om met de steeds veranderende situatie omtrent de Corona-pandemie rekening te houden, pas ik af en toe de coronamaatregelen aan. Op deze pagina is altijd informatie over de actuele regels voor mijn leerlingen te vinden. Bij vragen over de onderstaande informatie graag even contact opnemen via email/telefoon.

Tot nader geldt: 

Sinds17 januari 2022 vinden weer lessen op de leslocatie plaats. Ook proeflessen op locatie zijn weer mogelijk. Elke leerling kan altijd ervoor kiezen om een of meerdere lessen online te nemen.

De regels voor de gitaarles blijven onveranderd tot het moment dat ik het besluit neem om deze te veranderen. Ook door de overheid afgekondigde versoepelingen zijn pas voor de gitaarles van toepassing op het moment dat ik beslis om deze versoepelingen voor de gitaarles toe te passen.

Bij vragen a.u.b. bellen of een email sturen.

De regels voor de gitaarles op locatie zijn deze:
(Deze regels gelden voor alle leerlingen, ongeacht de leeftijd.)

  1. Gitaarles op locatie/online : Mocht de situatie m.b.t. de coronapandemie weer slechter worden, zo kan de docent beslissen om sommige/alle lessen alleen online aan te bieden.
  2. Voor de les: Je wast thuis grondig jouw handen, in het begin van de gitaarles was je nog een keer jouw handen. Ook houden wij zo mogelijk 1,5 m afstand in de gitaarles. Je neemt altijd jouw eigen gitaar, bladmuziek, plectrum(s), capo en kabel (el. gitaar) / stemapparaat (ak. gitaar)  mee.
  3. Je komt niet naar de gitaarles als
  • je verkoudheidsverschijnselen hebt. Doe in dat geval een test op het coronavirus. Als jouw testresultaat negatief is, dan mag je op zijn vroegst 36 uur na de laatste symptomen weer na de gitaarles. Als je een positief testresultaat ontvangt, mag je pas weer naar de gitaarles na een telefoongesprek met mij. Bel mij dan dus a.u.b. zodra je geen klachten meer hebt.
  • je in contact bent geweest met iemand de met het coronavirus besmet is. In dat geval verzoek ik je om een zelftest te doen en mij even te bellen om de situatie te bespreken.

In de onder 3. genoemde gevallen neem je dus jouw gitaarles online.

Ik hoop dat deze informatie duidelijk is en waardeer jullie begrip voor deze maatregelen.

Mochten jullie nog vragen hebben, zo hoor ik het uiteraard graag.