Informatie m.b.t. de Corona-pandemie:

(Laatste update: 25 augustus 2021)

Om met de steeds veranderende situatie omtrent de Corona-pandemie rekening te houden, pas ik af en toe de coronamaatregelen aan. Op deze pagina is altijd informatie over de actuele regels voor mijn leerlingen te vinden. Bij vragen over de onderstaande informatie graag even contact opnemen via email/telefoon.

Tot nader geldt: 
Iedereen (uitzondering beneden onder punt 5) mag weer op locatie les nemen.

(Op dit moment stel ik dus een vaccinatie tegen SARS-CoV-2 niet verplicht voor het nemen van gitaarlessen op locatie. Maar ik kan niet uitsluiten dat ik later in dit schooljaar wel beslis les op locatie uitsluitend aan volledig gevaccineerde leerlingen te geven).


Iedereen kan (zeker tot de kerstvakantie ) altijd ervoor kiezen, de les(sen) ook online via “Skype” te nemen.
(Je kan dus een enkele, meerdere ,of al jouw lessen online nemen. Laat mij dat a.u.b. even iets van tevoren weten.)

I.v.m. de Coronapandemie gelden ook voor de gitaarles bij mij bepaalde maatregelen, deze zijn geldig voor iedereen,
er zijn dus ook (behalve onder punt 4) geen uitzonderingen voor mensen die gevaccineerd , van COVID-19 hersteld, of negatief op SARS-CoV-2 getest zijn.

Deze regels zijn:

  1. Altijd voor de gitaarles thuis grondig jullie handen wassen en ook aan het begin van de gitaarles nogmaals jullie handen wassen.
  1. Altijd jullie eigen gitaar/ stemapparaat / kabel/ capo/ plectrums/ bladmuziek mee nemen
  1. In de gitaarles 1,5 m afstand houden

4. In de gitaarles is het dragen van een schone mond-neus-masker verplicht. Alleen volledig gevaccineerde leerlingen die een bril moeten dragen mogen zonder mond-neus-masker op locatie les nemen.

5. Je komt niet naar de gitaarles 

  • Als je verkoudheidsverschijnselen hebt (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Zodra je 36 uur lang geen symptomen meer hebt gehad, kan je weer naar de gitaarles komen. 
  • Als iemand in jouw huishouden verkoudheidsverschijnselen toont en COVID-19 bij diegene nog niet door een test is uitgesloten. 
  • Als je contact hebt gehad met iemand die met SARS-CoV-2 besmet is of met iemand die verkoudheidsverschijnselen toont en bij wie COVID-19 nog niet door een test is uitgesloten. 
  • Als je in een land of regio bent geweest waarvoor een oranje of rood reisadvies geldt en als je minder dan 10 dagen geleden terug bent gekomen.  

Je kan in deze (b.g.) gevallen jouw les via Skype nemen. Als het mogelijk is, informeer mij a.u.b. 1 dag van tevoren erover dat je i.v.m. verkoudheidsverschijnselen/quarantaine jouw les via Skype wilt nemen. Twijfel je erover of je (i.v.m. verkoudheidsverschijnselen/quarantaine ) naar de les kan komen? Bel mij dan a.u.b.  of stuur (op tijd) van tevoren een email. 

I.v.m. de Corona-crisis bied ik tot nader geen duo-lessen aan. Mocht ik zelf in isolatie/quarantaine moeten verblijven, dan vinden  de gitaarlessen online plaats.
De boven genoemde aanpak/regels kunnen op elk moment door mij veranderd/aangepast worden. Bedankt voor jullie begrip .